مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص زمان رابطه جنسی توسط پزشکی قانونی

سلام، خسته نباشید. من 1 سال هست عقد کردم و با نامزدم رابطه کامل داشتم. الان شش ماه هست سمت من نیومده و من دو ماه پیش با یک نفر دیگر رابطه داشتم و الان درخواست مهریه دادم.
الان هم نامزدم میگوید تو دختر نبودی ولی در صورتی که در رابطه اول هم خونریزی داشتم و هم درد شدید و پزشک قانونی برای من رابطه 3 ماه پیش رو مشخص میکند؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

الله اکبر چقدر راحت میگویید دو ماه قبل با کس دیگه ایی رابطه داشتم واین یعنی شما در صورت احراز نزد محاکم مستحق رجم و سنگسار هستید بعنوان زنای محصنه ؟!!!!