مشاوره حقوقی رایگان - امضا مجدد مبایعه نامه

با سلام اینجانب در مورخه 1402/12/27 خودرویی در نمایشگاه فروختم چون هیچ گونه چکی دریافت نکردم و مبایعه نامه به صورت امانی در نزد نمایشگاه ماند و صرفا برای اطمینان از وصول مبلغ خود تا تاریخ مشخصی در سایر توضیحات ، پایین برگ مبایعه نامه متن ( ضرر زیان خودرو فوق 20% می باشد در صورت عدم تسویه حساب کامل تا مورخه 1403/1/5 می باشد) نوشتیم و طرفین اعم از خریدار و فروشنده و شاهد امضا کردند ولی بنگاه دار زیر برگ مبایعه نامه مهر نزد و مبایعه نامه نزد نمایشگاه به صورت امانت ماند.(یک شاهد برای تمام موضوعات بالا دارم و همچنین از مبایعه نامه اصلی عکس گرفته ام)

پس از سررسید تاریخ مقرر بنده مراجعه کردم و نمایشگاه دار یک بند که حاوی شماره پیگیری فیش های واریزی به حساب بنده را شامل می شد جهت تایید وصول در بالای مبایعه نامه اضافه کرد و بنده پایان آن خط را امضا نمودم

در خط پایین تر از امضا بنده مابقی مبلغ که تا تاریخ شروع ضرر زیان ، پرداخت نشده بود را به عنوان ودیعه تا زمان انتقال سند اضافه نمود(تاکید میکنم پایین تر از امضا ثانویه بنده)بدون اخذ موافقت بنده و صرفا جهت فرار از پرداخت ضرر و زیان

و در قسمت سایر توضیحات تاریخ ضرر زیان را از 1403/01/05 به 1403/01/15 تغییر داده بود نمایشگاه دار مبایعه نامه را مهر و تحویل من داد

بنده اقدام به شکایت علیه نمایشگاه دار برای جعل سند(تغییر تاریخ ضرر زیان ، اضافه نمودن مبلغ ودیعه برای تنظیم سند )، خیانت در امانت و استفاده از سند مجعول نمودم

حال آن امضای بنده ، که بالاتر از تاریخ و دست نوشته جعل شده می باشد ، امضا بر قبولی کل متون اضافه شده است یا فقط بندی که انتهای آن را امضا نموده و بالاتر از محل های جعل شده است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در این خصوص می‌بایست کارشناس نظر بدهد یا بنده می‌بایست قرارداد شما را ملاحظه کنم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما یک سوال کوتاه حقوقی نیست که جواب کوتاه داشته باشد بلکه یک پرونده کامل و قطور است که نیاز به مطالعه پرونده در شعبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه نوشته‌ای پس از نوشته اول بدون اذن هر یک از طرفین و سوء استفاده از آن با ورود به ضرر طرف مقابل از مصادیق جعل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است جهت راهنمایی دقیق از گزینه بررسی مدارک بهره‌مند شوید تا پاسخ درخور حقوقی ارائه گردد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بدون بررسی قرارداد امکان اظهارنظر نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی مدارک بررسی گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات و مفاد قرارداد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در این خصوص می‌بایست کارشناس نظر بدهد یا بنده می‌بایست قرارداد شما را ملاحظه کنم