مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از کار کردن زوجه

سلام خسته نباشید ببخشید من 7 ساله که ازدواج کردم یک فرزند 2 ساله دارم یک سالی هست که مدرک آرایشگری توی تتو لب و چشم و با رضایت کامل همسرم گرفتم. الان که میخواهم بروم جایی کار کنم میگه دوست ندارم توی آرایشگاه کار کنی در صورتی که اول راضی بود و می‌گفت ایشالا اگر کار منم درست شد یک جای کوچیک برام میگیرد. ولی همسرم برای خرید ماشین از پدرم پول گرفته و من هزینه های کلاسم رو از بابام گرفتم توی یک بحثی که بینمون پیش اومده بود گفتم اگر کارت خوبه و پول داری پس چرا همش از بابام پول گرفتم. همسرم فکر کرد که منظورم پول ماشین هست در صورتی که منظورم هزینه کلاس ها بود بعد از این موضوع مخالف کار کردن من شد چون میگه تو الان که هیچی نشده میزنی تو سرم اون موقع که هیچی دیگر. ولی الان میگه دوست ندارم توی آرایشگاه کار کنی. الان به نظر شما من میتونم کار کنم قانونی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به شغل زوج و شان شخصیت وی نیز دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
زوج نمی‌تواند مانع اشتغال زوجه شود مگر اینکه بتواند ثابت کند به شأن او یا به چهارچوب خانواده صدمه وارد می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اجازه ی همسر لازم است
در این خصوص با زور و اجبار نمی‌توان نتیجه گرفت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در شرایط خاصی زوج می‌تواند از اشتغالی که مانع از امورات معمول زندگی مشترک باشد ممانعت نماید

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام در شرایطی میتوان مانع اشتغال شما بشود اما بهتر است دوستانه موضوع را حل نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کار نمودن یک خانم در آرایشگاه زنانه خلاف مصلحت خانواده نیست و زوج نمی‌تواند به شکل دلبخواه مانع از اشتغال زوجه شود بلکه برای عدم اشتغال بایستی دلیل قانع‌کننده‌ای داشته باشد و اینکه همسرتان می‌گوید"الان که هیچی نشده میزنی تو سرم اون موقع که هیچی دیگر"دلیل قانع کننده‌ای نمی‌باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کار شما در این رشته با توجه به اینکه برخلاف عرف متعارف با اصول اخلاقی کیان خانواده نیست هیچ منع قانونی ندارد مگر آنکه در عقدنامه شما چنین چیزی شرط شده باشد

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. به نظر می رسد شغل شما در شأن است و مانعی برای انجام آن وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زوج نمی‌تواند مانع اشتغال زوجه شود مگر اینکه بتواند ثابت کند به شأن او یا به چهارچوب خانواده صدمه وارد می‌شود