مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شوهر برای کار

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم اگه خانمی بعد از ازدواج، شغلی رو انتخاب كند و شوهر هم رضايت بده؛ شوهرش بعد از مدتی می‌تونه مانع ادامه شغل همسرش بشه؟
از نظر شرعی که نمیتونه شوهر دخالت کند خواستم بدونم از نظر حقوقی چطوری هست؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این شغل بر خلاف شئونات اخلاقی خانوادگی و عرفی نباشد هیچگونه منعی وجود ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در شرایطی که کار زن منافی مصالح خانوادگی یا حیثیت زن یا مرد باشد ، مرد می تواند زن را از اشتغال به کار منع کند در غیر این صورت محاکم حکم به من اشتغال خانم صادر نخواهند کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر خلاف شان خانواده باشد و زن حق اشتغال نداشته باشد بله محتمل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً شوهر نمی‌تواند مانع اشتغال زوجه بشود مگر تحت شرایطی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به نوع شغل دارد هر شغلی منافي کانون خانواده نمی‌باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که شغل مخالف مصالح خانوادگی از جمله نفی تمکین باشد می‌تواند منع شود، در غیر این صورت خیر

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام از نظر حقوقی چنانچه شغل همسر از جهت اجتماعی و اخلاقی درشان همسر نباشد می‌توانند ممانعت به عمل آورد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمی‌تواند دخالت کند مگر اینکه ثابت کند شغل شما به حیثیت و آبرو خانواده آسیب میزند

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

شوهر در صورتی میتونه مانع کار کردن زن بشه که اشتغال زن در آن کار برخلاف شان خانوادگی زن یا شوهر باشد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر شغل با مصالح خانوادگی و شئون زن و خانواده مخالف باشد می‌تواند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر با اذن شوهر بوده و شغل مذکور برخلاف مصلحت خانواده نباشد منغی ندارد