مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی در خواب بچگی امکان دارد؟

سلام و وقت بخیر من پسر 22 ساله ای هستم پسر عمه ای داشتم که روی من نظر جنسی داشت که از روی حرفایی که بهم میزد متوجه این موضوع شدم و ( حدود 5 سال) از من بزرگ تر بود و من اون موقع 10 سال سنم بود ولی هرگز موفق به انجام همچین کاری نشد میخواستم ببینم ایا بعضی شب ها که من خونه اون ها میخوابیدم توی اون سن بچگی امکان داشته بهم تجاوز شه بدون اینکه بیدار شم؟
لطفا راهنمایی کنید چند روزه این فکر افتاده تو سرم بد داره دیوونم میکنه حس بدی به خودم گرفتم ممنون از شما

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بعد این همه سال پیگیری موضوع کار درست و فایده داری نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است این افکار شک آلود را از ذهن تان دور کنید چرا که پیگیری نیز بی فایده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این افکار منفی را از خودتان دور کنید تا آرامش داشته باشید زیرا پیگیری قانونی آن به نتیجه نمی رسد و بسیار بعید است که چنین اتفاقی افتاده باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تجاوز مقعدی به شخص بدون اطلاع وی امکانپذیر نیست مگر بیهوش شده باشید که در آن صورت هم بدلیل گذشت زمان قابل تشخیص نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا در صورت بیهوشی محتمل است
نگران نباشید و با مشاوره روانشناس مشورت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
ولی آنچه مسلم است این است که انجام چنین عملی در خواب ممکن نیست و شخص قطعاً متوجه موضوع می شود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

رؤيا و خواب و خيال وصف مجرمانه ندارد
اگر تجاوز باشد با معاينات پزشكي قانوني مشخص است
به پزشكي قانوني مراجعه بفرماييد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،تجاوز اگر به صورت دخول بوده با توجه به سن کم‌شما دردناک بوده و حتما متوجه میشدید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از گذشته بی خبریم سوال شما حقوقی نیست

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات امکان وقوع چنین امری بعید است پیشنهاد می شود به مشاور مراجعه نمایید