مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

باسلام بنده یک سفره خانه دارم که با رضایت صاحب ملک اجاره دادم الان طرف قرارداد به تعهداتش عمل نکرده من باید چی کار کنم که مغازه در تصرف ایشون هست و دارد وقت میخرد که بدهکاریش رو بدهد چطور میتونم دستور قضایی بگیرم سریع که بیرونش کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
بنظر باید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست متناسب مطرح گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می‌بایست مطابق قرارداد فی مابین عمل نمایید

برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست مناسب ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد دارید طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس قرارداد ودو نسخه آن و شاهد با انقضای مدت دستور تخلیه فوری بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع بستگی به قرارداد فی مابین شما دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین می‌توانید طرح دعوی نمائید.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. اگر قرارداد دارید و طبق قانون تنظیم شده باشد می توانید تخلیه فوری بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما قرارداد اجاره دارید شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد را مطرح نمایید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

بستگی به قرارداد اجاره شما با مالک و همچنین قرارداد اجاره شما با متصرف فعلی دارد. با مطالعه مفاد قرارداد می توان پاسخ دقیقی داد.