مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام وقت بخیر
داماد ما با خواهرم اختلاف دارند
اجاره نامه به اسم خواهرم هست به همراه پدر مادر و دختر بنده میروند خونه برای برداشتن وسایل مورد نیاز خواهرم
متاسفانه موقع خروج از خانه دوربین مداربسته همسایه موجبات شکایت دامادمون از خانواده من رو فراهم کرده و درضمن محتویات بسته قابل شناسایی نیست
طی شکایتی که انجام داده قرار منع تعقیب صادرشده اما مهلت اعتراض دارند
باتوجه به آبروی این خانواده و سن وسال ایشون
بااین حال نتیجه چی میشود؟ ممنون میشم پاسخ بفرمایین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

نتیجه قابل پیش بینی نیست
بستگی به اوضاع و‌احوال پرونده دارد
بنظر منع تعقیب قطعی میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرار قابل اعتراض است و می‌توان به آن اعتراض نمود و کسی که از این شکایت آبرویش رفته می‌تواند اعاده حیثیت نماید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

نیاز به مطالعه پرونده می باشد.