مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک موتور مزایده مدل 98

سلام وقت بخیر
یک موتور مزایده ای خریداری کردم مدل 98 ،با سند فرمان امام با مهر برجسته و نامه تردد راهور،شماره تنه سالمه و سنگ نخورده ،میخواستم ببینم امکان تعویض پلاک برای موتور هست ،اگر امکان تعویض پلاک نیست احیانا اگر موتور بره پارکینگ امکان بیرون اوردنش هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به پلیس راهور یا مرکز شماره گذاری مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما حقوقی نیست بلکه اداری است وباید از پلیس راهور جویا شوید