مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام ما هوایی یه خونه رو خریدیم خونه ما میشه طبقه سوم خودمون بسازیم تو قولنامه نوشته که ما از پشت بام میتونیم به عنوان حیاط استفاده کنیم و حق ساخت نداریم حالا طبقه همکف که کلا راهش از ما جداست میگه منم سهم دارم پشت بام به اونا تعلق میگیره یا نه ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مفاد قرارداد حایز اهمیت است
اسناد و مدارک باید بررسی شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نفهمیدم چی گفتی ولی کلا مشاعات سهم همه مالکان ساختمان است و قابل فروش جداگانه نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که مالک پشتبام را با شما فروخته باشد تخلف انجام داده زیرا پشتبام از مساحت‌های مشاع است مطابق قانون تملک آپارتمان‌ها

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مدارک و مستندات بررسی گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پشت بام یک مکان مشاع است ومربوط به تمام مالکین است.