مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

من با خانم مطلقه ای ازدواج کردم ولی ایشون سابقه خودکشی داشته ولی نگفته ،بعد به گفته خواهر بزرگترش افسردگی شدیدهم داشته بعد پنج ماه زندگی که سه ماهه هم باردار بود سقط عمدی انجام داد بدون اطلاع من وبا همکاری خانواده با حق طلاقی که در زمان عقد از من گرفت طلاق خودش رو هم گرفت ،من به تازگی متوجه شدم که سابقه خودکشی داشته وجای سی پی آر احیای قلبی که باعث شکستگی دنده ها شده وفرو رفتگی روی سینش دارد متوجه شدم ،الان دارد مهریه رو میگیرد ماشین من رو گرفته یک دانگ از خانه پدری رو هم گرفته و الان بابت یک سکه جلب من رو هم گرفته آیا من از طریق قانون میتونم کاری کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود
برای سقط در صورت وجود دلیل کافی امکان پیگیری وجود داره اما با توضیح شما در مورد تدلیس خیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تنها راه شما اعسار از پرداخت و تقسیط است بهتر می‌بود در هنگام انتخاب همسر کمی دقت می‌کردید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام از موارد فسخ نکاح نمی باشد دادخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این ها از موارد تدلیس در نکاح کیفری نیست ولی برای سقط جنین میتوانید با اثبات این موضوع اقدام نمایید

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

موارد مطروحه از موارد فسخ نکاح نیست ضمن اینکه عیوب مندرج در قانون فوری اند یعنی باید به محض اطلاح اقدام شوند...

ابتسام فرحانی

سرکار خانم ابتسام فرحانی :

با سلام.خیر از موارد تدلیس در نکاح نمیباشد