مشاوره حقوقی رایگان - درخواست جواز کسب مغازه مشاع

سلام مغازه رو 40 سال پیش به صورت 6 دانگ خریدیم ولی چون پلاک ثبتی با مغازه مجاور یکی بود و ما متوجه نشدیم دیوار رو برداشتن و مغازه مشاع شد که شریک صاحب ملک هست و جواز کسب مارو باطل کرد چون مغازه مشاع هست و رضایت به دریافت جواز ما نمیدهد و چند سال هست با زور و تهدید نمیگذارد ما کاسبی کنیم و مغازه رو نه میخرد و نه میگذارد بفروشیم و نمیگذارد کار کنیم یا اجاره بدیم .. چند بار هم از اتحادیه های مختلف به خاطر جواز کسب مغازمون رو پلمب کرده .. ممنون میشم راهنمايي کنید..

پاسخ ها :

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
ابتدا درخواست تفکیک و افراز بدید و پس از مفروز شدن ملک اقدام به اخذ جواز کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در مال مذکور شریک هستید تصرف هر یک از طرفین نیاز به اذن طرف دیگر دارد و ممانعت از حق هرگونه نقل و انتقال و یا کسب و پیشه جرم بوده و مجازات دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دادگاه درخواست فروش بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
درخواست فروش ملک مشاع با اخذ گواهی عدم افراز بدهید .
موفق باشید .

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام. اگه در مبایعه نامه، قولنامه و سند رسمی، میزان ششدانگ از مغازه به شماره ثبتی.... به شما مناقل شده که شما وفق سند مالک ششدانگ به مساحت و حدود مندرجه هستین، در غیر اینصورت (انتقال سهمی از ششدانگ) انتقال بصورت مشاعی خواهد بود