مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از ارث

سلام و خسته نباشید پدر من به رحمت خدا رفته و زن دیگری اختیار کرده بعد از فوتش زن پدر من مهریه خود را اجرا گذاشته لازم به ذکر هست پدر من 25 سال زن و زندگی خود را رها کرده بدون یک ریال نفقه حالا زن او از نامبرده بابت مهریه شکایت کرده کارهای حصر وراثت قبل از گذاشتن مهریه انجام شده ما باید چکارهایی انجام دهیم مادر ما خانه دار هست و وضع مالی خوبی نداریم با تشکر در ضمن نام بردهای یعنی پدرم و زن ان لازم به ذکر هست ان موقع زن و شوهر نبودن بعدها ان زن طلاق غیابی از شوهر خود میگیرد و با پدر ما باز هم با اجاز نگرفتن از مادر من دست میزند زمانی که اقدام به متواری شدن میکنند ما شکایت کرده بودیم و پرونده دادگاهی دارن از پرونده شکایت قبلی میتوانیم به نفع خود در دادگاه استفاده کنیم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

زن می تواند بعداز فوت همسرش از ورثه و اموال باقی مانده همسر؛ مهریه خودرا مطالبه کند