مشاوره حقوقی رایگان - اجراییات محکوم به پرداخت بدهی

با تقدیم سپاس به خاطر شئونات مردمی تان در مشاوره رایگان .
شخصی 200 میلیون به من بدهکار شده است و حکم محکومیت صادر شده و درخواست اعسار رد شده . اموالش شناسایی شده ( خانه و زمین در شیراز ) اجراییات امروز گفته یا درخواست جلب و حبس کن یا توقیف اموال
توقیف اموال زمان بر هست و سودی هم به حال ما ندارد که طرف کی پرداخت کند
آیا اگر بازداشت شود میتواند وثیقه بگذارد و آزاد شود و تکلیف پرداخت نهایی ، همچنان مطول و معلق؟
با احترامات فائقه.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. در محکومیت های حقوقی‌ که رای حضوری بوده و اعسار هم رد شده دیگر با وثیقه آزاد نميشود. باید مبلغ محکومیت را پرداخت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله احتمال وثیقه وجود دارد اگر بدهکار شما اموال دارد خب بهتر است شما اموال را مسدود کنید و از طریق مزایده به فروش برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اگر مالی دارد توقیف نمایید
در غیر این صورت درخواست دستور جلب ایشان را نمایید