مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بدون مبایعه نامه و اقرار باعث مالکیت می شود؟

آیا وکالت و صادر کردن سفته باعث مالکیت می شود.

بنده حواله ماشینم را با یک نفر به توافق رسیدیم که معامله کنیم. روز معامله گفت خودم نمیتونم بیام دفترخانه یک خانم را میفرستم به اسم ایشون وکالت بزن و سفته ها بهش بده. من هم این کار کردم. بعدا تمام پول واریزی به خودروساز را آقای طرف معامله من واریز کردند. الان ماشین آماده تحویل است. خانمی که فقط وکالت نامه دارد ادعای مالکیت ماشین را میکند. سفته ها هم به اسم خانم بود ولی آقای طرف معامله من سفته ها بهم برگردوند. الان خانم از من و آقای خریدار اصلی شکایت کلاهبرداری و فرو مال غیر کرده است. صاحب اصلی ماشین کیست؟ آیا وکالت بدون مبایعه نامه باعث مالکیت می شود؟ من این وسط بین این دو نفر گیر افتاده ام.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

جرم کلاهبرداری نیست
شما لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و ارائه نمایید
خرید و فروش حواله باطل است
و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که خرید و فروش حواله باطل است می‌توانید با یک لایحه دقیق از خود دفاع کنید