مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص حذف پسوند و اصلاح نام خانوادگی

با عرض سلام و احترام. سوالی که از حضور شریفتان داشتم اینست که: من نام خانودگی ام دقیقاً: "مینائی زنگی" بوده، آیا قانوناً و به لحاظ قانونی می توانم درخواست حذف پسوند و اصلاح نام خانوادگی ام به این نام خانوادگی جدید: "مینایی" دهم یا خیر؟ اگر قانوناً می توانم تغییر دهم معمولاً چقدر پروسه و کارهای اداری آن جهت انجام تغییر نام خانوادگی طول می کشد؟ ممنون می شوم که راهنمایی ام کنید. با تشکر

پاسخ ها :

حذف پسوند از نام خانوادگی شناسنامه ثبت احوال