مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک ورثه ای برای دریافت مهریه

گرفتن مهریه از ارث شوهر
من از همسر سابقم ده ساله جدا شدم و مهریه رو نبخشیدم و عندالمطالبه است و ایشون مالی ندارن جز اموال پدری که من اون ساختمان که متعلق به اون خانوادست رو توقیف کردم اگر بخوام اجرا بزارم و مزایده بزارم میتونم بفروشم یا اونها میتونن مخالفت کنن و مانع بشن و اینکه اگه مزایده بزارم از توقیف خارج میشود؟

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
به میزان سهم الارث شوهرتون آنهم درصورت فوت پدرشوهر میتونید توقیف و مزایده بذارید