مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه و اجرت امثال بعد از مرگ همسر از وراث

سلام با تشکر از زحمات شما مادر شوهری دارم که تنها ملک باقی مانده از پدرشوهر فوت شده را برای گرفتن اجرت المثل و مهریه به مزایده گذاشته همه پسرها راضی هستن اما تک دخترش با وجود اینکه اونهم اقدام به گرفتن ارث خود دارد اقدام به فرستادن کارشناس برای دادن قیمت و مزایده ملک کرده خواستم بدونم کدام ارجح تر هست و ایا با وجود اینکه مادر شوهر من قبلا خونه رو معرفی کرده و توسط پاسگاه و دادگاه به اسم ایشون به مزایده قرار است بره چطور دوباره دختر خانواده میتواند ملک رو به مزایده بزاره

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام مادر شوهر فقط نسبت به سهم خودش میتونسته این مال را معرفی کنه

اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
مهریه بر تمام دیون ارجحیت دارد
و اموال تا میزان مهریه قابل توقیف و پرداخت هستند