مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور مزایده ای

با سلام خدا قوت میخواستم بدونم موتور سیکلت مزایده ای باید چه شرایطی داشته باشد که بتونم بخرم فقط برگه مزایده کافی هست برای تردد چه مدارک هایی باید از فروشنده باید بگیرم که قانونی باشد؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی مدارک بررسی شود و اینکه در چه مزایده ای خریداری شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصل برگ مزایده و واگذاری موتور
اصل تمام مبایعه‌نامه های قبلی
تنظیم مبایعه‌نامه و ذکر تمام شرایط

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، تمامی مدارک هویتی و مالکیتی لازم است لکن در نظر داشته باشید موتورهای مزایده ای اصولا مشکل قانونی دارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مدارک مالکیت یا به صورت صحیح به مزایده گذاشته شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرکز تعویض پلاک موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خریدموتور های مزایده‌ای دردسر های مختلفی دارد بهتر است از خرید آن منصرف شوید