مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در خرید از پیج اینستاگرام

سلام من از یک پیج که مخصوص ترک اعتیاد بود محصولی رو خریداری کردم از هایلایت ها که گذاشته بودن اعتماد من رو جلب کرد من هم یک پکیج که مبلغ 6 میلیون تومان بود خریداری کردم و به شماره کارتی که داده بود واریز کردم و تلفنی هم خیلی باهاش حرف زدم ولی حالا همه اش امروز و فردا میکند قرار بود 2 روزه محصول بفرستد ولی الان چند روزه و فهمیدم که کلاهبرداری هست ولی من هنوز به روش نیاوردم لطفا کمکم کنید چون خیلی ضعیفم امید داشتم که ترک کنم نا امیدم کردند و قرض زیادی آوردم گردن خودم.

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق پلیس محترم فتا موضوع را پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اعلام شکایت کنید تا از طریق پلیس فتا پیگیری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.