مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در خرید از پیج اینستاگرام

سلام. من از یک پیج اینستاگرامی پارچه خریدم از 18 ابان که واریز کردم هی به من گفتن ارسال کردیم بهشون گفتم حداقل کد بدین چند بار تماس گرفتم با لحن طلبکارانه به من گفتن میفرستم کد ولی نفرستادن گفتم پولم رو بدین گفتن صبر کنید تا دو سه روز دیگه میرسه تا رسید به تا پنجشنبه 9 اذر بهشون گفتم پولمو بدین گفتن یکشنبه واریز میشه ولی من میدونم نمیریزن
یک میلیون هفتاد ازشون پارچه گرفتم
به خدا دارم دیونه میشم برای جهیزیه ام بود
لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و اگر نتیجه نداد دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.
همچنین اگر سو نیت داشته باشند به جرم کلاهبرداری اینترنتی قابل شکایت و پیگیری است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید از طریق پلیس محترم فتا می‌توانید شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول نسبت به ارسال اظهارنامه با موضوع مطالبه وجه اقدام نمائید.
در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
همچنین شما می‌توانید از طریق اتحادیه مربوطه نسبت به عدم تعهد طرف مقابل شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
همچنین می‌توانید از طریق اتحادیه مربوطه نسبت به ثبت شکایت بابت عدم ایفای تعهد اقدام نمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع را به پلیس فتا اطلاع دهید علی الاصول چنین مواردی به لحاظ حقوقی قابل اقدام است مگر سوء نیت وحود داشته باشد لذا میتوانید دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از سایت های اینترتی فقط با ابشن پرداخت درب منزل خرید کنید در غیر اینصورت این قبیل موارد فراوان است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدای اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال تکراری است و در گذشته به شکل دقیق پاسخ داده شده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام میتونید شکایت کنید ولی ارزش پیگیری ندارد این مبلغ

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و قبلاً به شکل دقیق و جزئی پاسخ داده شده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه ان شخص و صاحب کارت دادخواست الزام به تحویل کالا دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دفتر خدمات قضایی شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید و درخواست توقیف حساب بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به پلیس فتا مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤالی که مطرح شده است قبلاً جواب داده شده است.

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

میتوانید شکوائیه ای تحت عنوان کلاهبرداری از طریق رایانه مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سرعت به دادسرا شکایت کنید تحت عنوان کلاهبرداری

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش تکراری است و پاسخگویی به عمل آمده است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به پلیس فتا اطلاع دهید و سپس اقدام به شکایت کنید

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

بار اول یک دوماه حبس تعزیری یا جزای نقدی بار دوم دوتا 6 ماه حبس

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

از طریق دادسرا اقدام به شکایت کنید

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

سلام تصویر از صفحه اول اینستاگرام و آی دی فروشنده و پرینت حساب ببرین خدمات قضایی اقدام کنید

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

دادخواست استرداد وجه رو میتوانید بدهید
و یا اینکه مطالبه مبیع خریداری شده که پارچه میباشد هم میتوانید بدهید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بصورت فوریت شکایت کلاهبرداری اینترنتی مطرح کنید تا حساباشون ببندن پلیس فتا

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام کلاهبرداری رایانه شکایت کنید با ارجاع به پلیس فتا حساب های مالیشون بسته خواهد شد

مهدی ناطقیان

جناب آقای مهدی ناطقیان :

سلام میتونید علیه ایشون طرح دعوی حقوقی به خواسته مطالبه وجه و یا الزام به تحویل مبیع انجام بدید.از طریق شکایت کیفری هم میشه اقدام کرد ولی احتمال عدم موفقیت وجود داره

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این پیجهای اینستاگرامی بعضیاشون کلاهبردارن و شکایت ازشون بجایی نمیرسه خصوصا الان که فیلترینگه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه وجه بدهید و حسابهای بانکی وی را توقیف کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکراری است و در گذشته جواب داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکراری است و به این پرسش، پاسخ داده شده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق فتا پیگیری نمایید تحصیل مال از طریق نامشروع قابل اقدام است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

می توانید شکایت کنید اما شگرد کلاهبردارهای اینترنتی به این شکل است که چون هزینه پیگیری و دشواری های شکایت زیاد است معمولاً شاکی از شکایت منصرف شده و این به نفع رشد این نوع کلاهبرداری است.
در خرید های اینترنتی اصل بر عدم اطمینان است

رسول تاخته

جناب آقای رسول تاخته :

از طریق خدمات قضایی به دادسرای جرایم رایانه ای از ایشان شکایت و مکاتبات، پیامک ها، اسکرین شا و هر مدرکی رو که دارین ضمیمه و ارسال کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر ‌خدمات قضایی دعوای خود را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید شکایت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بهتر است ابتدا کمی صبر کنید تا برابر قولشان اقدام کنند اگر انجام نشد سپس از طریق ارسال اظهارنامه و طرح دادخواست در شورا مطالبه وجه نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به پلیس فتا مراجعه و پیگیری کنید

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

میتوانید دادخواست حقوقی مطالبه وجه ارائه دهید

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

میتونید مطالبه وجه بدین به طرفیت اون شخصی که پول به حسابش واریز کردین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست حقوقی می بایست به خواسته الزام به ایفای تعهد و همچنین دریافت خسارات قانونی تنظیم شود .

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام میتونید شکایت کلاهبرداری رایانه ای طرح کنید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام به صورت رسمی یک اخطاریه قانونی برای شخصی که قرار بوده نسبت به ارسال کالا در حق شما اقدام نمایند از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید و در صورت عدم توجه دادخواست استرداد وجه پرداختی بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت خود را در مرجع صالح مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال مطروحه در گذشته مطرح گردیده شده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت خود را می توانید مطرح نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

علیه صاحب حساب دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید

صمد امیرمنور

سرکار خانم صمد امیرمنور :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه به همراه خسارت تاخیر تادیه اقدام کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛ می توانید اظهارنامه بفرستید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید و تحت شرایطی با احراز سوِ
نیت شکایت کیفری مطرح کنید موفق باشید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت ثبت نمایید

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

به دفتر خدمات بروید و پیج اینستا و مکالمات بین خود و پیج و فاکتوری که نشان دهنده اینست که هزینه را پرداخت کردید دادخواست عدم تحویل مبیع بدهید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
باید طرح دعوی الزام به تحویل مطرح کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال به کرات عنوان شده است و نسبت به پاسخگویی اقدام شده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر تا کنون کالا یا وجه آن را دریافت نکرده اید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی طرح شکایت نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق پلیس فتا طرح شکایت کنید

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام با مراجعه به دفتر خدمات شکوائیه ارائه دهید از طریق پلیس فتا پیگیری خواهد شد در صورت تمایل با مدارک مراجعه حضوری داشته باشید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اظهارنامه مبنی بر استرداد وجه برای مالک شماره حساب ارسال کنید،

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اقدام به شکایت تحصیل مال بطریق نامشروع مطرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. در دادسرای جرایم اینترنتی از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت تحصیل مال نامشروع دهید یااینکه حقوقی دادخواست مطالبه وجه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا شکایت کلاهبرداری به دادسرای شهرتون

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکرار شده است و در گذشته پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته به آن پاسخ داده شده است.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

به پلیس فتا مراجعه کنید و سپس شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته نسبت به پاسخگویی اقدام شده است.

یاسمین افشاری

سرکار خانم یاسمین افشاری :

سلام در صورت داشتن فیش واریز و اسکرین شات پیام های واتساپ امکان طرح دعوا وجود دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

مهري  رجبيان

سرکار خانم مهري رجبيان :

در صورتی که از پیج فروش اینترنتی در اینستاگرام خرید انجام شده باشد و دارنده پیج جنس یا کالا را ارسال نکرده باشد ، می توان از وی شکایت عدم ارسال جنس کرد . شکایت از خرید اینترنتی اینستاگرام را می توان در دادسرای جرایم رایانه ای مورد پیگیری قرار داد ؛ هرچند علاوه بر شکایت از پیج اینستاگرام ، می توان به شورای حل اختلاف یا دادگاه حقوقی نیز دادخواست ایفای انجام تعهد و استرداد وجه را ارائه نمود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست مطالبه وجه ویاشکوائیه باموضوع تحصیل مال ازطریق مشروع مطرح نمایید