مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی بعد از 10 سال

با سلام بنده در سال 89 طی فرایند استخدامی از طریق آزمون کتبی و عملی به استخدام آموزش و پرورش درآمدم بصورت پیمانی.
و در سال 97 نامه ای آمد که نوشته بود فرزندان شهدا و جانباز و ایثارگران با 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه می توانند به رسمی قطعی تبدیل وضعیت شوند.پدر من سابقه 77 ماه حضور در جبهه دارد و شغلش هم نظامی بازنشسته ارتشی است.
در سال 97 مدارک لازم را به کارگزینی اداره محل خدمتم (ناحیه 2 ارومیه) تحویل دادم و قرار شد منتظر باشم. ولی تا الان خبری نشده. لازم به ذکر است تمام همکاران من از این طریق تبدیل وضعیتشان آمده حتی کسانی که بعد از من مدارک تحویل دادند.
دیروز به اداره کل رفتم ولی در کمال ناباوری مسئول استخدام اداره کل گفت که چون پدرم شغلش نظامی بوده لذا حضور داوطلبانه در جبهه منتفی میگردد چون شغلش بوده وظیفش بوده!!!!
و نیز گفت که در آبان 98 بخشنامه ای آمده که فرد باید حضور داوطلبانه در جبهه داشته باشد!!
سوال من این است که آیا این بخشنامه واقعا وجود دارد؟
آیا میتوانم از طریق وزارت حقم را بگیرم؟یا باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟
لطفا راهنماییم بفرمایید.با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از سازمان مربوطه و ستاد کل ارتش پیگیری کنید همه 77 ماه وظیفه محسوب نمیگردد بلکه مشمول مقررات مزبور نیز خواهد بود