مشاوره حقوقی رایگان - الزام به فک پلاک

با سلام
من 14 فروردین 1401 یکدستگاه پراید 111 خریداری کردم به صورت تصادفی فروشنده یه وکالت 4 ماهه داد 4 ماهه نتونستم ماشین جمع کنم برای برج 12 فروشنده توقیف گذاشت رو ماشین و هر چقدر ما اصرار کردیم نیومد برای تعویض پلاک یا مجددا وکالت نداد فروردین 1403 ماشین توقیف فیزیکی شد و به پارکینگ دلالت داده شد با این تفاسیر که این بنده خدا برای تعویض پلاک نمیاد من الزام به تنظیم سند شکایت کنم و با توجه به اینکه با این ماشین اسنپ کار میکردم میتونم برای این مدتی که ماشین میخوابه تو پارکینگ تا از طریق مراجع قانونی برای من سند بزنن دادخواست اجرت المثل و هزینه های قانونی و حق الوکاله وکیل رو بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده مستقیم خود و ایادی ماقبل تام مالک را طرف دعوی الزام به تنظیم سند رسمی مال منقول و مطالبه کلیه خسارات مستقیم نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند علیه فروشنده و ایادی ماقبل تنظیم کنید