مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام اگر ماشینی را از تهران خریدم و خودم در استان دیگری هستم .آیا میتوانم در شهر خودم دادخواست الزام به فک پلاک بدهم یا باید به تهران بروم و در آنجا دادخواست بدهم ؟آیا باید خودم به تهران مراجعه کنم و یا کسی در تهران داشته باشم میتواند برایم این در خواست را بدهد .؟اگر در شهر خودم دادخواست بدهم آیا فروشنده باید به شهر من بیاید برای فک پلاک یا نه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لزومی ندارد که درخواست خود را در تهران مطرح کنید . فک پلاک سراسری است . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست باید در تهران مطرح بشه. از طریق دفاتر خدمات قضایی شهر خودتان می توانید اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید ارز تهران دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست خود را تنظیم نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جلسات شما در تهران تشکیل میشود ولی دادخواست را از شهر خود بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
طرح دادخواست می تواند از شهر خودتان باشد ولی جلسات در تهران تشکیل می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید ارز تهران دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست خود را تنظیم نمود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست را تنظیم و از شهر خود در دفانر خدمات قضایی ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در شهر خودتان میتوانید دادخواست الزام
بدهید ولی دادگاه صالح به رسیدگی ، دادگاه محل اقامت خوانده است مگر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در شهر خودتان دادخواست بفرستید ولی رسیدگی در اقامتگاه طرف مقابل یا محل تنظیم مبایعه نامه خواهد بود .
فقط وکیل دادگستری می تواند بجای شما حضور یابد در دادگاه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تنظیم و ثبت دادخواست از طریق دفتر خدمات قضایی در شهر خودتان خطاب به دادگاه مورد نظر اما در روز جلسه دادگاه در شعبه مورد نظر در آن شهر حضور داشته باشید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در شهر خودتان میتوانید دادخواست الزام بدهیدولی دادخواست به دادگاه محل اقامتگاه خوانده ارجاع می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قصد طرح دعوا دارید دادگاه محل اقامت خوانده صالح است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی محل سکونت خود ثبت نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در دفتر خدمات قضائی شهر خودتان می توانید دادخواست را ثبت کنید ولی دادگاه صالح محل اقامت خوانده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر قصد طرح دعوا دارید دادگاه محل اقامت خوانده صالح است