مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم در دیوان عدالت اداری

باسلام و احترام. اینجانب پرونده ای با رای قطعی در شعبه اجرای احکام بمدت 14ماه دارم. طرف من سازمان تامین اجتماعی و ملزم به تغییر حکم بازنشستگی میباشد اما متاسفانه چند روز پیش در ثنا مشاهده کردم طی نامه شماره ... مختومه شدن پرونده بدلیل اجرای حکم. درصورتی که حکم اصلا اجرا نشده. لطفا راهنمایی بفرمایید از چه طریقی پیگیر باشم. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید به اجرای احکام شعبه مراجعه وروند اجرا رو پیگیری کنید شاید حکم صادره واجراییه رو به محکوم علیه ابلاغ کردند ودرحال اجراست وطی نامه ای با سازمان دستور اجرای رای رو دادند. لذا ابتدا به اجرای احکام مراجعه و جریان اجرای حکم رو جویا بشید بعد از اطلاع کامل مجددا مشاوره بگیرید.
)جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)