مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام پدربزرگ دخترم میخواد حضانت دخترمو از من بگیره درحالی ک دخترم با خودشونه ابلاغیه اومده نوشته ضمنا به پیوست دادخواست وضمائم ارسالی از خدمات قضایی مکانیزه ارسال میگردد ینی چی ؟و اینکه حضانت به پدربزرگش میدن من نرم دادگاه؟باباش هم زندس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد
سوال ابهام دارد و کامل نیست
لکن اگر ابلاغیه دارید
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

در صورت زنده بودن پدر و مادر حضانت فرزند با پدر و مادر هست.