مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز مقعدی

سلام من 19 سالمه وقتی 7-8 سالم بود توسط پسرخالم بهم از مقعد تجاوز شده. و حتی باعث شده نتونم ببخشیدباد روده‌مو کنترل کنم آیا میشه الان ازش شکایت کرد و اثباتش کرد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تجاوز جنسی مشمول مرور زمان نمی‌شود و هم‌اکنون نیز شما می‌توانید شکایت نمائید لیکن با گذشت بیش از 10 سال از این موضوع، اثبات این امر کمی مشکل به نظر می‌رسد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اثباتش مشکل است .اگر ادله محکمی دارید شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به گذشت زمان زیاد اثبات آن مشکل است ولی امکان اقدام وجود دارد