مشاوره حقوقی رایگان - بستن بن بست و تصرف آن به عنوان حیاط شخصی

باسلام در کنار منزل بنده یک کوچه بن بست وجود داره که انتهای کوچه 2 خانه وجود دارد حدود 10 ساله بدون اجازه از ما این کوچه با درب غیر قانونی بسته شده و دو پنجره ما داخل اون کوچه هستش والان اون کوچه بصورت حیاط مشترک توسط بنگاه فروخته شده به مالکین آن 2خانه که اتفاقا فامیل همدیگه هم هستن متاسفانه الان هر روز ما رو اذیت میکنن که پنجره شما داخل حیاط ماست و باید پنجره ها رو ببندید لطفا راهنمایی کنید آیا اونا میتونن پنجره های ما که حدود 35 ساله اونجاست ببندند در ضمن از ما هم شکایت کردند تحت عنوان مزاحمت ملکی و آیا میتونم اون پنجره ها رو دوجداره کنم که صدا توی خونه ما نیاد با تشکر از شما

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر اقدام به طرح شکایت از آنها کنید