مشاوره حقوقی رایگان - ضبط گواهینامه توسط پلیس

سلام دو سال پیش پلیس به من ایست داد من هم ایستادم گفت مواد میکشی گفتم بله .گفت تو یک برگه گفت بنویس من تریاک میکشم تا بگذارم بروی من هم نوشتم و امضا کردم گواهینامه من را گرفت و یک رسید داد 400 هزار تومان جریمه کرد چگونه گواهینامه را بگیرم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به حوزه استحفاظی پلیس راهور محل مراجعه و درخواست وصول گواهینامه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به اداره منطقه راهنمایی رانندگی که افسر آن در آن منطقه خدمت می‌کند مراجعه نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام از ارگان مربوطه سوال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به پلیس راهور همین منطقه حضورا مراجعه و مورد را پیگیری کنید