مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام
من یه دختر از ازواج اولم دارم الان همسرم بخاطر اینکه همسرم مهریه به همسرش میده نمیتونن اموالش به نام خودش کنه میخواد بزند به نام من ولی به خاطر دخترم که از ازواج قبلیم هست نمیتونه
اخه در صورت فوت من همسر قبلی من میتونه مدعی بشود
باید چکار کنیم که از اموالی که به نام من هست که مال ازدواج دوم منه به دخترم نرسد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

طی صلح عمری مجدد به همین همسر یا دیگران اقدام شود
با یک وکیل همراه شوید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
موارد احتمالی قابل اظهارنظر نیست .
موفق باشید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید از متن تخصصی تنظیم شده توسط وکیل دادگستری در این خصوص استفاده کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت فوت شما اموال به دخترتان و به همین شوهرتان میرسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اموال را به نام همسرتان صلح عمری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما نمی‌توانید در قانون ارث مداخله نمائید و به عبارت دیگر شما نمی‌توانید دختر خود را از ارث محروم بنمائید.

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام، قوانین ارث آمره هستند و جنبه آمرانه و دستوری دارند بنابراین در صورت فوت اموال به فرزند می‌رسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
همسر شما باید قرارداد صلح عمری همراه با حق فسخ برای مصالح تنظیم نماید
و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما نیز همان اموال را بنام همسرتان صلح عمری کنید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
انتقال مال به غیر برای فرار از دین جرمه،چنین کاری نکنند.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام اموالتون صلح عمری به نام همسرتان کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. اموال را به نام شما کنند و صلح یه نام همسرتان کنید. بهتر است برای دریافت اطلاعات دقیق و کافی مشاوره تلفنی بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر مالی که به نام شما باشد وراث ارث می‌برند ایشان می‌تواند صلح نماید با حق فسخ