مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام .همسر من دو سال پیش درخواست تمکین دادند و جلسات تشکیل شد چون اعتیاد داشتند و پزشک قانونی هم بردم ولی نمی‌دونم چی مصرف کرده بود که گفتن اعتیاد ندارد و قاضی به زوج گفت منزل و اثاثیه مناسب فراهم کند و بیاد دنبال من .همسرم چند ماه یک بار پیگیر پرونده میشد .بعد از چند ماه پرونده رو برد اجرای احکام که من هم رفتم که برگردم خونه ولی خودش نیومد و مامور گزارش کرد که زوج حضور نداشت .میخوام ببینم پرونده چرا مختومه نمیشود و من چقدر میتونم از اینکه نیومده دنبالم تو پرونده طلاقم استفاده کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
می‌تواند از موارد سو رفتار زوج باشد و برای زوجه حق طلاق ایجاد کند

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از اجرای احکام مربوطه سوال کنید. برای طلاق از عسر و حرج استفاده کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از واحد اجرای احکام موضوع را پیگیری فرمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به واحد اجرای احکام‌ دادگستری مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست بدهید و نفقه خود را مطالبه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آنچه که حائز اهمیت است و می‌توانید در پرونده طلاق نیز استفاده نمائید عدم ناشزه بودن شما می‌باشد.

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

سلام
شما هرزمان تمایل داشتید می‌توانید اقدام به طلاق کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای طلاق از عسر و حرج استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به اجرای احکام مراجعه نمایید
به زوج اظهارنامه ارسال نمایید که حاضر به ادامه زندگی زناشویی هستید

سید امید رسول زاده

جناب آقای سید امید رسول زاده :

شما میتونید دادخواست طلاق رو به علت عسر و حرج ناشی از اعتیاد و بلاتکلیفی یا به علت عدم پرداخت نفقه بعد از گذشت مدت شش ماه تقدیم دادگاه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از این طریف میتوانید عسر و حرج تان را اثبات کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام اگر شما برا تمکین اعلام آمادگی کردین از اون استفاده کنید و دادخواست طلاق بدین

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

الان هم میتوانید یا اثبات عسر و حرج طلاق بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا زمانی که برای شما منزل تهیه می کند و کلید آن را در اختیار شما قرار دهد شما مستحق نفقه هستید و اگر بیش از شش ماه پرونده را پیگیری نکرد به عنوان عشر و حرج می توانید درخواست طلاق خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید خود شخصاً اجرای حکم را پیگیری نمایید