مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف بدهی واحد مسکونی (شرکت تعاونی مسکن)

من در سال 1400 واحدی در گلبهار خریدم و در سال 1402فروختم، خریدار جدید بعد از انتقال سند در دفتر اسناد رسمی به نام خودش و انتقال وجه، گفت باید از شرکت سازنده استعلام بزنم، از شرکت پرسید شرکت گفت از سال 1393، 10میلیون تومان به نرخ روز 100میلیون بدهی داره، خریدار همون لحظه از ثمن معامله 100میلیون از ما گرفت برای تعیین تکلیف بدهی، و دست نوشته ای بین هم نوشتیم با امضا و اثر انگشت مبنی بر تعیین تکلیف بدهی با نامه رسمی از دادگاه، کمیته داوری با مهر و امضا ما طی 8ماه با مراجعه به کمیته داوری و پیگیری های زیاد رای گرفتیم مبنی بر اینکه بدهی این واحد 6.500تومان هست . پرداخت کردیم و به شرکت مراجعه کردیم برای فیش تسویه، میگه هیچ کدام از شکرتهای تعاونی مسکن قبل از اینکه پایان کار نیاد، سند نمیدن.الان خریدار میگه باید فیش تسویه بدی، در صورتیکه ما در اون دست نوشته هیچی از فیش تسویه نزدیم، فقط گفتم تسویه حساب طبق رای کمیته داوری، که به حکم هم عمل کردیم
حالا سوال بنده این هست آیا من میتونم با این دست نوشته 100میلیونم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اظهارات شما می‌بایست قرارداد شما مدارک و مستندات بررسی شود