مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی و مالکیت

سلام من 4 دنگ از سرقفلی ی مغازه رو دارم مالک ن 2دنگ سرقفلی باقی و ن 4 مالکیت رو به ما میده حالا سوال اینجاس اگ من با اجازه از خود مالک تغییر شغل بدم بعدا مالک هیچ وقت می‌تونه سرقفلی مارو ازمون بگیره و به کس دیگ بفروشه و مانع کسب و کار ما بشه یا میتونیم تو شغل خودمون تا هر زمان ک بخوابیم کار کنیم و اجاره مالک و بدیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است در این خصوص قراردادی تنظیم نمایید و تعادلات خود را در آن درج کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال در خصوص موضوع شما این است که قرارداد اجاره شما که تجاری می‌باشد از چه مورخی بوده و تابع چه قانونی است قانون سال 56 یا 76، بهتر است جهت توضیحات بیشتر به وکیل و اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید