مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

سلام خسته نباشید من خواستم ببینم سوال حکم رشد چیه خیلی گرفتارم توروخدا جوابمو بدید با تشکر خسته نباشید.

پاسخ ها :

داود  هيبتيان قلعه سليمي

داود هيبتيان قلعه سليمي :

سلام حکم رشد حکمی است که دیگه پسر و دختر صغیر نیستند ومیتونن در اداره اموال خودشون به تنهایی تصممبگیرند

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام طبق قانون صغیر و حتی صغیری که بالغ شده( در دختر 9 و در پسر15 سال) نمی تواند در اموال و دارایی های خود تسرف کند مگر اینکه رشد او ثابت شود و لذا سن 18 سال اماره رشد است و بعد از آن همه رشیدند مگر اینکه خلاف آن ثابت شود ولی اگر کسی بالغ شده ولی به 18 سال نرسیده است باید از دادگاه حکم رشد بگیرید