مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی بدون شاکی

سلام من 2 سال پیش واسه یه درگیری دستگیر شدم و یه شب بازداشتگاه بودم و روز بعدش سند گذاشتم اومدم بیرون نه شاکی داشتم و نه شکایت
الان برام ابلاغیه اومده که باید برای اجرای حکم حاضر باشم و در صورت غیبت جلب صادر میکنن میخواستم بدونم حکمم چی ممکنه باشه که اینقدر جدی ابلاغیه دادن البته چن بار برام ابلاغیه اومد پیگیر نشدم

پاسخ ها :

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام اگر نزاع دسته جمعی باشه بستگی داره منتهی به قتل یا جرح شده باشه که حداقل از سه ماه تا یکسال حبس داره و میشه درخواست تعلیق یا جایگزین حبس داد

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام و احترام ؛
ابتدا از طریق ابلاغیه هایی که قبلا برایتان ارسال شده ، موضوع را بررسی کنید و سپس به شعبه ی ابلاغ کننده ی اجرای حکم مراجعه نمایید . ممکن است دادنامه نیز برای شما ارسال شده ولی شما توجهی به آن نکرده باشید .