مشاوره حقوقی رایگان - تهدید عکس

باسلام
دخترم برای رل قبلیم عکس برهنه خودمو فرستادم و قرار شد‌پاک کنه ولی پاک نکرده و برای یکی دیگه فرستاده. اون شخص ک عکس ب دستش رسیده داره تهدیدم میکنه و میگه هی پخش میکنم عکستو الان من باید چیکار کنم؟من خودمم پام گیره؟ من خانوادم خیلی سختگیرن نمیتونم بهشون هم بگم چکار کنم خانوادم متوجه نشن لطفا کمک کنین منو الآنم هی تهدید میکنه که با من باید فلان جا بیای اگه نیای پخش میکنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از هر دوی آنها به اتهام پخش عکس‌های خصوصی و تهدید از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادسرای محل خود شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان تهدید به افشای تصاویر خصوصی و انتشار تصاویر خصوصی و اخاذی از هر دو شکایت کنید اگر به تنهایی نمیتوانید اینکار را انجام دهید یا میترسید و نگران هستید با بنده از طریق سایت تماس بگیرید