مشاوره حقوقی رایگان - اثبات کذب عبارت نقدا پرداخت گردید

در مبایعه نامه ای عبارت نقدا پرداخت گردید قید شده و طرفین ذیل آن را امضا کرده و انگشت زده‌اند لکن هیچگونه وجهی به هیچ شکل رد و بدل نشده است. بهترین خواسته و دادخواست برای احقاق حق فروشنده چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

همان استرداد ثمن معامله است و با دلایل و مدارک و عدم رد و بدل شدن وجه می‌توانید اثبات نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطالبه وجه به طرفیت خریدار

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ثمن معامله را مطالبه کنید و

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فروشنده با امضاء و اثرانگشت خود، ذیل مبایعه‌نامه، به نوعی اقرار نموده است که پول را دریافت نموده است لذا مشمول قاعده اقدام شده است.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

میتوانید مطالبه ثمن یا بطلان معامله نمائید،. جهت اظهار نظر دقیق تر باید قرار داد مطالعه شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید مطالبه کنید ولی نتيجه مشخص نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست مطالبه ثمن دهید ودرمقابل ادعای پرداخت بخواهید که چگونه پرداخت شده

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام کاربر محترم. با توجه به اینکه فروشنده با امضاء و اثرانگشت خود در ذیل مبایعه‌نامه، به گونه ای، به دریافت وجه به صورت نقدا از جانب خود، اقرار نموده است؛ لذا اقدام ایشان مشمول قاعده اقدام می باشد؛ در هر صورت، میتوان دادخواست مطالبه ی وجه به طرفیت خریدار مطرح نمود، ولی نتیجه ی دادگاه نامشخص بوده و بستگی به دلایل و مستندات ارایه شده در دادگاه دارد. موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

مطالبه ثمن معامله چون مقدار پول زیاد به طور نقدی پرداخت نمیشه