مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از اطلاعات شخصی

در یک کلاهبرداری اینترنتی کد ملی و اسم و فامیل و و شماره موبایل و تاریخ تولدم رو وارد کردم آیا با این اطلاعات می‌توانند حساب من را خالی کنند یا سوء استفاده های دیگر ؟
چه اقدامی باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حساب بانکی را نمی توانند.
سوء استفاده تحت شرایطی ممکن است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ممکن است کلاهبرداری انجام شود البته با توجه به رمز پویا
خالی کردن حساب کمی دسواراست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیچ چیز بعید نیست بهتر است اطلاعات هویتی خود را در اختیار افراد نامتعارف در فضای مجازی قرار ندهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

متاسفانه امکان سو استفاده از مشخصات شما وجود دارد ولی حساب شما احتمالش ضعیف است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شماره اطلاعات کارت شما و رمزهای مربوطه را نداشته باشم اصولاً خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اطلاعات شخصی از قبیل کدملی و تاریخ تولد می‌توانند از جمله داده‌هایی باشند که بتوان به وسیله آنها کلاهبرداری انجام شود.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بله هر اقدامی ممکن است
به پلیس فتا مراجعه فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متاسفانه هیچ چیزی دور از ذهن نیست

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

احتمال هر چیزی در دنیای مجازی قابل تصور است.هرگز اطلاعات شخصی و هویتی خود را در اختیار کسی قرار ندهید.تا جرمی اتفاق نیوفتاده امکان طرح شکایت نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. هیچ چیز دور از ذهن نیست