مشاوره حقوقی رایگان - اختلال روانی همسر

سلام و عرض ادب من 17ساله ازدواج کردم صاحب 3فرزند هستم زن اینجانب در زمان بارداری فرزند اول همیشه میگفتن که جن میبینند خواب که هست بالای سر او می آیند وبا اوحرف میزنند چندین دفعه هم قرص برداشتن بخورند که خودکشی کنند ولی من مانع این کارشون شدم بعد از رابطه جنسی شب ها گریه میکرد و با چاقو میخواست به خودش بزند و جو خانه همیشه در بحث و دعوا بوده و خواب میبیند که من با چاقو میخواهم ایشان را بکشم و چندین مرتبه خانه را ترک کردن و به خانه پدرشان رفتن الان حدود 6ماهه که رفته بچه ها رو با خودش برده و خانواده خانومم اصلا همکاری جهت بهبود حال روحی ایشان ندارند چی کار باید انجام بدم آیا با استشهادیه که امضا بشود که ایشان اختلال روانی دارد میشود از دادگاه خواست تا به پزشک معرفی شوند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به خاطر اختلال روانی می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید .
و اختلال روانی وی در پرونده های دیگر فایده ای ندارد.
برای تمکین نیز دادخواست الزام به تمکین بدهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما باید اقدامات خود را آغاز کنید اگر فرزندان از حضانت مادر خارج شدند نزد خود بیاورید ولی اگر در سنی هستند که تحت حضانت مادرند باید اثبات کنید صلاحیت ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند مدارک همچون فیلم شاهد و یا معاینه پزشک متخصص اعصاب و روان است

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام - شما میتوانید دادخواست تمکین مطرح بفرمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به بیماری او درخواست سلب حضانت فرزندان دهید و دادخواست عدم تمکین هم میتوانید ارایه دهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

امکان اینکه از دادگاه بخواهید ایشان را به پزشکی قانونی معرفی کند وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با استشهادیه نمی‌توان به دادگاه ورود پیدا نمود.
طبق ماده 48 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب سال 1379 شروع به رسیدگی در دادگاه مستلزم تقدیم دادخواست می‌باشد.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اقدامات قانونی راشروع کنبد_بطور مثال دادخواست تمکین دهید و بعد درجلسه از قاضی بخاهید ارجاع به پزشکی قانونی دهند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مشاوره با روانشناس راه حل است والا طلاق

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به بیماری او درخواست سلب حضانت فرزندان دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست اقامه نمایید و درخواست نمایید تا زوجه به پزشکی قانونی معرفی شود

سید امید رسول زاده

جناب آقای سید امید رسول زاده :

سلام شما اگر قصد طلاق دارید که میتوانید با پرداخت حقوق مالی زن یا توافق بر سر آن ایشان را طلاق دهید.اگر هم قصد زندگی دارید بهتر است که راضی کنید به پزشک مراجعه کند تا انشالله درمان شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تمکین تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که شما چه تصمیمی دارید

شما در اینجا می‌توانید بابت ترک منزل شکایت کنید بابت حضانت فرزندها با توجه به سن می‌توانید حضانت یا ملاقات داشته باشید

در خصوص این موضوع هم بستگی به خودتان دارد که در نهایت چه تصمیمی دارید