مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به استان البرز

بنده کارمند پیمانی شهرداری با 7 سال سابقه کار در یکی از شهرستانهای کوچک استان مرکزی می باشم. به دلیل شرایط پیش آمده و مشکلات کاری درخواست انتقال به خارج از استان را دارم. آیا شانس انتقال به یکی از شهرداری های استان البرز را دارم؟

پاسخ ها :

عبدالمجيد خوش نويس‌

جناب آقای عبدالمجيد خوش نويس‌ :

با سلام.شما تقاضای خود را برای انتقالی مطرح نمایید اگر شرایط لازمه را داشته باشید مورد قبول واقع میشود.