مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدرسه

با سلام
پسرم کلاس سوم دبستان هست
امسال از اول سال گفت معلم داد میزنه و باعث استرس و ترسش از مدرسه شد و مدام بهانه میاورد نره تا اینکه دوهفته که از عید گذشت من متوجه شدم بچه من دوبار سیلی خورده ازشون و دوسه مورد دیگه هم برای بقیه بچه ها بوده ، شکایت کردم به مدیر و خود معلم ، که معلم حتی سر منم داد زدن و مدیر هم درکمال ارامش فقط گفتن باید دلیلشو بپرسم ،
من چکار باید بکنم جز اینکه به مدرسه و مدیر شکایت بردم

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود از طریق دادگاه می‌توانید شکایت کنید و از طریق آموزش و پرورش نیز می‌توانید پیگیر موضوع باشید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
اگر خیلی جدیه و واقعا رفتار نامتعارفه می تونین از طریق ارزیابی عملکرد اداره آموزش و پرورش پیگیری کنین...ولی در این موضوع جانب انصاف را نگه دارین و به ابعاد تربیتی و شرایط کلاس و معلم هم توجه بفرمایید...