مشاوره حقوقی رایگان - اختفاء مال در اجرای حکم مهریه

سلام، در اجرای حکم مطالبه مهریه، زوج ماشین خود را که به صورت فیزیکی و سندی دستور توقیف دارد مخفی نموده است و زوجه در دریافت مطالبه خود بلاتکلیف می باشد.
1- آیا این کار مشمول جزای قانونی می‌باشد؟
2- چگونه بایستی برای تحت فشار قراردادن زوج در اجرای حکم اقدام کرد؟

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

به نظر از طریق اجرای احکام کارشناس قیمت فرضی برای خودرو تعیین کنه و شما بجای همان مقدار از مهریه خودرو را مالک بشید
سپس از ایشان مطالبه کنید و چنانچه تحویل ندادن از طریق مراجع کیفری اقدام کنید