مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو برای مهریه

سلام. همسر سابق من مهریه عندالاستطاعه خود را که از سال 92 آن را ماهانه بدون تاخیر از حقوقم که کارمند هستم کم می شود. ضمنا خودرو را به صورت قولنامه ای فروخته بودم بعد از دو ماه توقیف سیستمی که از طریق راهور (تعویض پلاک) متوجه توقیف آن شدیم. خودرو را نشان ندهم چه می شود سرانجام؟ حال چه باید کرد؟ حقوقم نیز با توجه به خرید خودرو با وام خیلی کم شده 1500000 در ماه با 19سال سابقه کاری.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا زمانیکه خودرو را به صورت فیزیکی پیدا و توقیف نکنند کاری نمی توانند بکنند.