مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر در حکم

سلام
من چند سال پیش از همسرم جدا شدم باید چند ماهی یک سکه پرداخت کنم اما توانایی پرداخت ندارم، همسر سابقم از من شکایت کرده باید زندان بروم، طلبه هستم اما در دادگاه ویژه روحانیت جریان طلاق رو رسیدگی نکردم الان میتونم درخواست تجدید نظر کنم و بخواهم در دادگاه ویژه روحانیت بررسی شود اگر میتوانم باید چکار کنم
سپاس فروان

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر موضوع شما در دادگاه عمومی رسیدگی میشود نه دادگاه روحانیت