مشاوره حقوقی رایگان - قرار تامین خواسته مهریه

سلام و درود، بنده به دادگاه در سال97 درخواست مطالبه مهریه دادم و در کنارش تامین خواسته هم دادم، 15روز بعد از مطالبه بنده، همسرم ماشین و اموالشون رو به نام پدرشون جابه جا کردن، از اونجایی که وکیل داشتم متوجه شدم وکیلم تامین خواسته رو به اجرای احکام نبرد و مجدد بنده درخواست کیفری در مورد اموالشون دادم که به جایی نرسید به خاطر رای وحدت رویه (چون حکم قطعی محکومیت ایشون به پرداخت کامل مهر دوماه بعد صادر شده بود) ... خواستم بدونم از لحاظ مدنی میشه پیگیری کرد؟ یا میشه کاری کرد؟
سپاس فراوان

پاسخ ها :

انتقال اموال برای عدم پرداخت مهریه معامله صوری به قصد فرار از مهریه قرار تامین خواسته مهریه مهریه