مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال و مهریه

باسلام.اگربخواهم مال واموالم از درخواست مهریه تا آخر عمر در امان باشه،چه راهی پیشنهاد میکنید؟ یک بچه یکساله دارم.
1.زدن سندها به نام مادر یاپدرخودم
2.زدن سند به نام بچه یکساله م

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه در هر صورت به قوت خود باقی است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهریه دین ممتازه است و قابل مطالبه .راه صد در صدی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

از هر دو طریق امکان انتقال اموال وجود خواهد داشت
ولی در هر دو مورد امکان توقیف از بابت مهریه ، با شرایطی امکان دارد اگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هردو مورد ممکن است ولی زن می تواند دادخواست ابطال معامله صوری داده و با ابطال معامله اموال شما را توقیف کند.
بهترین راه حل این است که به نحوی زندگی کنید که در زندگی اختلافی پیش نیاد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید به اشخاص نزدیک و مورد اعتماد خود منتقل نمایید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، مطرح کردن سوال جنابعالی در این سایت به نظر قابل پاسخ نیست بهتر این است که دغدغه اموال را کنار بگذارید و بیشتر به زن و زندگی خود برسید و از طرفی به همسر تون اعتماد کنید و علائم اعتماد را به ایشون نشان دهید در این مواقع همه چیز برقرار می شود ،وظیفه وکلا در این سایت همواره رهنمایی و مشاوره افراد از حقی که پایمال شده است آن هم در حد توان است و با ملاحظه پرسش شما حقی از حضرتعالی تضیع نشده.
انشالله که همیشه زندگی شما سبز و پایدار باشد توکل بر خدا کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پرداخت مهریه خانم که هم شرعی است هم دین است و هم تعهد قراردادی و هم تکلیف قانونی

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

تا کنون تحقیقات علمی چند قرن اخیر در در این امان ماندن از شر جماعت ....ناکام مانده است.....اموالتان را صِح عمری کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
دین را باید پرداخت کنید و فرار از پرداخت آن جرم است

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

مهریه جزو حقوق مالی شماست ‌‌ب قوت خود باقی است درهردو صورت امکان دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

انتقال اسناد با قصد فرار از دین در شرایطی جرم محسوب میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

انتقال سندبه قصدفرارازدین جرم محسوب میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهریه دین بر عهده شماست و به هر صورت باید پرداخت گردد در صورت انتقال تحت شرایطی امکان ابطال و... می باشد