مشاوره حقوقی رایگان - حجاب

سلام وقتتون بخیر من توی شهربازی زمانی که روسری نداشتم پلیس به من اخطار داد گفت دیگه روسری از سرتون نیفته گفتم چشم ولی چنددقیقه بعد روسری از سرم افتاد و نفهمیدم از اون موقع به بعد پلیس هرموقع منو میبینه میفته دنبالم نمیزاره وارد پارک بشم بعد میترسم برم از نزدیک ازش عذرخواهی کنم
ی سوال دیگه.ایا تیشرت لش بالای زانو با ساق دستی که کامل دستو میپوشونه همراه با شلوار لش ایرادی داره؟ (همراه باهاش شال هم میوپوشم ولی بازم پلیس گیر میده)

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ولی سعی کنید شالتون نیوفته با گیره فیکس کنید