مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من سال 92 که چهارده ساله بودم ترک موتور دوستم که اونم چهارده ساله بود نشسته بودم که تصادف کردیم و شکایت کردم که دوستم مقصر شناخته شد موتور مال باباش بود و بیمه نداشت به همین خاطر پدرم از طرف من رضایت داد چون به سن قانونی نرسیده بودم در این حادثه بینی من شکست و پای راستم ترک برداشت که دیه هم صادر شد الان بیست و چهارسالمه و به خاطر اون تصادف مشکل تنفس دارم و بینی باید عمل بشه اون موقع هم دکتر گفت باید عمل کنی که نکردم حالا سوالم اینه که بعد حدودا ده سال میشه دوباره شکایت کنم و دیه را وصول کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت در دست داشتن مدارک قابل شکایت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دیه قابل مطالبه است البته باید مشخص گردد که رضایت شما از بابت چه موردی بوده است