مشاوره حقوقی رایگان - اعسار ضامن

با عرض سلام و خسته نباشین
بنده ضامن شدم متاسفانه چندماه پیش به شعبه مراجعه کردم جهت استمهال بدهی اونجا جلبم کردن که روانه زندان شدم که اعسار دادم با ضمانت آزاد شدم متاسفانه اعسار بنده بدون هیچ دلیلی رد شد درحالی که چندماه قبل معسر بودنم از شعبه دیگری اثبات شده بود حکم گرفتم که دادگاه تجدید نظرم حکم قطعی کرده میخاستم بدونم چقد زمان دارم اگه باز جلب بشم برم زندان میتونم با دادخواست اعسار مجدد و وثیقه آزاد بشم ممنون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر دداخواست اعسار و تجدیدنظرخواهی نسبت به اعسار ردشد مجددا می توانید دادخواست اعسار مطرح بنمایید.