مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله خانه

با سلام و درود همسر من سال 90 خانه ای میخرد که به نام مادرش میکند
در سال 1400 همان خانه از نام مادرش به نام بنده انتقال یافته و سند میخورد بدون مبایعه نامه و بدون پرداخت
میخواستم بدونم ایا مادرشان بعد از فوت همسر میتونن ملک و پس بگیرن و یا ادعای ثمن کنن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است نوشته با همسرتان تنظیم کنید تا در آینده ادعایی نداشته باشند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد و ممکن است
ابتدا باید مشخص گردد که انتقال خانه به شما در قالب چه قراردادی بوده است و سپس شما دفاعیات قانونی خود را ارائه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکان ادعای ثمن وجود دارد مگر اینکه ثابت شود بصورت عقد هبه بشما منتقل شده است