مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث

سلام مادر من 6 سال پیش فوت کردند و بعلت اختلاف با وراث انحصار وراثت انجام نشده در صورتیکه الان اقدام بشه چقدر از ارزش ملک مسکونی حدود دو ‌ونیم میلیارد مرحومه شامل مالیات بر ارث میشه ؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

میتوان ابندا گواهی حصر راگرفت سپس مالیات برارث

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای ملک مسکونی 7.5% ارزش معاملاتی، برای ملک تجاری و اداری 3% ارزش روز و برای باغ، زمین کشاورزی و اراضی بایر 7.5% ارزش معاملاتی محاسبه می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اخذ گواهی انحصار وراثت نیاز به تادیه مالیات نیست
مراحل تقسیم لازم است
نرخ 1403
متفاوت است به اداره دارایی مربوطه مراجعه کنید